Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

60 de milioane de euro şi o medie de 10 minute pe meci. Situaţia incredibilă la care Zidane îl supune pe Luka Jovic

60 de milioane de euro şi o medie de 10 minute pe meci. Situaţia incredibilă la care Zidane îl supune pe Luka Jovic

Real Madrid

Comentarii

Conform presei spaniole, Luka Jovic are zilele numărate la Real Madrid.

Starul sârb s-a accidentat la călcâi şi ar putea lipsi minim o lună de pe teren. Vestea proastă pentru Jovic, nu pare să fie atât de proastă pentru Zinedine Zidane, întrucât francezul nu prea a contat pe serviciile atacantului cumpărat de Real Madrid pentru 60 de milioane de euro.

Conform presei spaniole, sub comanda lui Zidane, Luka Jovic a primit o medie de 10 minute pe meci, atunci când a intrat pe teren de pe banca de rezerve.

Cotat la 32 de milioane de euro, atacantul în vârstă de 22 de ani a marcat doar două goluri pentru Real Madrid, în cele 770 de minute în care a fost folosit de Zinedine Zidane.

Preferatul lui Zidane, Karim Benzema, atacantul titular de la Real Madrid a jucat în schimb 2957 de minute în actuala stagiune. A profitat de ele marcând de 19 ori, dar are o medie de ratări impresionantă pentru La Liga. Benzema are nevoie conform presei spaniole, de 6 ocazii pe meci pentru a marca un gol. Este o cifră mare prin comparaţie cu cifrele altor atacanţi din La Liga, precum Luis Suarez,  Roger Marti, Lucas Perez, Gerard Moreno sau Angel Rodriguez.

Afla mai multe despre: luka joviczinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare