Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

8.000 de persoane sunt aşteptate la meciul de Cupă de la Călăraşi cu FCSB! Azi se montează nocturna de 55.000 de euro

8.000 de persoane sunt aşteptate la meciul de Cupă de la Călăraşi cu FCSB! Azi se montează nocturna de 55.000 de euro

Cupa României

Comentarii

Reprezentanţii firmei care se ocupă de montarea nocturnei au afirmat faptul că în cursul zilei de azi, nocturna ajunge pe arena "Ion Comşa".

Oficialii clubului de pe malul Borcei au apelat la o firmă din Baia Mare care a mai închiriat nocturna pentru Hermannstadt, anul trecut, tot pentru un meci de Cupă cu FCSB. Costurile închirierii nocturnei sunt de 55.000 de euro. Firma care se ocupă de montarea nocturnei a instalat deja cele 4 schele iar în cursul zilei de astăzi, nocturna ajunge pe stadionul de la Călăraşi.

Instalaţia de nocturnă cuprinde 4 turnuri din schelă, de 22 de metri înălţime, pe care sunt montate 90 de lămpi, cu putere de 2.000 W fiecare, care dau o intensitate în conformitate cu prevederile ROAF.

Călărăşenii vor să umple stadionul la partida din Cupa României pe care echipa lor, Dunărea îl joacă în faţa celor e la FCSB pe 1 noiembrie de la ora 21:45. Un bilet la peluze costă 20 ron, tribuna 1 – 30 ron; tribuna a II-a: 40 ron; tribuna acoperită 120 ron; zona-family 20 ron, 1+1 gratis în limita locurilor. Abonamentele sunt valabile! Biletele se găsesc la magazinul fan-shop amplasat la poarta stadionului Municipal Călăraşi.

Afla mai multe despre: cupa romanieicalarasifcsbnocturna 

viewscnt
Articole similare