Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

8 jucători de la Chelsea sunt pe lista de transferuri. Unde ar putea ajunge în perioada următoare

8 jucători de la Chelsea sunt pe lista de transferuri. Unde ar putea ajunge în perioada următoare

Chelsea

Comentarii

Chelsea l-a achiziţionat pe Romelu Lukaku, dar are foarte mulţi jucători de care trebuie să se despartă în această vară.

Gruparea care câştigat UEFA Champions League în stagiunea trecută are foarte mulţi jucători împrumutaţi şi ar mai putea urma şi alţii.

Potrivit englezilor, nu mai puţin de opt jucători au fost puşi pe lista fotbaliştilor care pot pleca de la Chelsea în această vară.

Pe lista fotbaliştilor care vor pleca de la Chelsea se află şi Ross Barkley, jucator care ar urma să fie împrumutat in Anglia, dar şi Ruben Loftus Cheek, aflat în aceeaşi situaţie.

Davide Zapacosta poate ajunge în Italia, acolo unde este dorit de mai multe cluburi importante, în timp ce Baba Rahman ar putea fi achiziţionat definitiv de PAOK Salonic. Danny Drinkwater va fi cedat definitiv în timp ce Kurt Zouma ar urma să ajungă la West Ham United, scrie presa din Anglia.

Fundaşul Malang Sarr este dorit de mai multe cluburi din Anglia şi Italia, în timp ce Tiemoue Bakayoko aşteaptă să se concretizeze una dintre variantele de transfer pe care le are în această vară.

Afla mai multe despre: chelseatransferuri chelseaross barkleydavide zapacosta 

viewscnt
Articole similare