Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

8 jucători pe lista neagră a lui Xavi. Exod la FC Barcelona!

8 jucători pe lista neagră a lui Xavi. Exod la FC Barcelona!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (42 de ani), antrenorul Barcelonei, şi-a făcut lista cu jucătorii care vor pleca de pe Camp Nou la vară, pentru a da cu adevărat startul reconstrucţiei.

8 jucători pe lista neagră a lui Xavi. Exod la FC Barcelona!

În vară, Barcelona pregăteşte transferuri cu adevărat importante pentru a readuce echipa în topul fotbalului european. Ca atare, pentru a face rost de bani, mai întâi catalanii trebuie să vândă. Samuel Mardsen, jurnalistul ESPN cu surse foarte bune în cadrul clubului blaugrana, a aflat lista neagră a lui Xavi.

Xavi a trecut pe lista plecărilor nu mai puţin de 8 jucători care pot pleca, în vară, de pe Camp Nou. Sergino Dest (21 de ani), Samuel Umtiti (28 de ani), Clement Lenglet (26 de ani), Oscar Mingueza (22 de ani), Riqui Puig (22 de ani), Martin Braithwaite (31 de ani), Ferran Jutgla (22 de ani) şi Ousmane Dembele (24 de ani, care cel mai probabil va pleca liber de contract.

În ceea ce priveşte venirile, marea ţintă a Barcelonei pentru perioada de mercato din vară e Erling Haaland (21 de ani), super atacantul Borussiei Dortmund. De asemenea, catalanii caută şi un fundaş central, iar Laporta îl preferă pe Matthijs de Ligt (22 de ani) de la Juventus, dar şi un mijlocaş cu calităţi defensive foarte bune, care să-l dubleze pe Sergio Busquets.

Dani Alves, Pierre-Emerick Aubameyang, Adama Traore şi Ferran Torres sunt transferurile reuşite de FC Barcelona în perioada de mercato din ianuarie, care tocmai s-a încheiat.

Afla mai multe despre: fc barcelonatransferuriplecarixavilistaplecari 

viewscnt
Articole similare