Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

80 de milioane de euro pentru Jadon Sancho. "Wonderkid-ul" englez poate pleca de la Dortmund mai repede decât s-ar fi aşteptat

80 de milioane de euro pentru Jadon Sancho. "Wonderkid-ul" englez poate pleca de la Dortmund mai repede decât s-ar fi aşteptat
Comentarii

Manchester United pregăteşte o ofertă pentru a-l readuce în Anglia pe atacantul Jadon Sancho (18 ani), de la Borussia Dortmund, anunţă presa britanică.

Conform Daily Mail, "Diavolii" sunt dispuşi să pună pe masă 80 de milioane de euro pentru tranferul lui Jadon Sancho, fotbalist crescut de marea rivală Manchester City.

"Cetăţenii" au renunţat, însă, foarte uşor la Jadon Sancho. Deşi era considerat încă de atunci un adevărat "wonderkid", Sancho nu a primit nicio şansă din partea lui Pep Guardiola şi a fost cedat în vara anului 2017 la Borussia Dortmund, pentru aproximativ opt milioane de euro.

Un an şi jumătate mai târziu, Sancho este marea revelaţie a Borussiei Dortmund, iar cota sa a ajuns la 70 de milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.de. În acest sezon, el a reuşit opt goluri şi 13 pase decisive, în 29 de apariţii pentru echipa germană, în toate competiţiile.

Totuşi, Manchester City şi-a luat măsuri atunci când l-a vândut pe Sancho la Borussia Dortmund. Englezii au păstrat un procent de 15% din viitorul transfer al fotbalistului şi posibilitatea de a egala orice ofertă pentru Jadon Sancho, ca să-l readucă pe Etihad Stadium, dacă germanii se hotărăsc să-l vândă.

3 selecţii are Sancho la naţionala mare a Angliei

70 de milioane de euro este cota lui Jadon Sancho

Afla mai multe despre: jadon sanchodortmund 

viewscnt
Articole similare