Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

80 de milioane de euro pentru Nicolas Pepe. Atacantul cu 20 de goluri şi 11 assist-uri în această ediţie de Ligue 1 se desparte de Lille

80 de milioane de euro pentru Nicolas Pepe. Atacantul cu 20 de goluri şi 11 assist-uri în această ediţie de Ligue 1 se desparte de Lille
Comentarii

Antrenorul echipe Lille, Christophe Galtier, a anunţat că Nicolas Pepe, atacantul care a impresionat în această ediţie de Ligue 1, va părăsi formaţia franceză la finalul sezonului.

Oficialii lui Lille s-au resemnat cu gândul că îşi vor pierde vedeta, după ce Nicolas Pepe a făcut un sezon excelent, reuşind nu mai puţin de 20 de goluri şi 11 assist-uri în actuala ediţie de campionat.

"Nicolae Pepe va pleca. Aşa este viaţa, aşa este fotbalul în ziua de astăzi. Este un jucător de cel mai înalt nivel, care va avea de luat o decizie importantă privind noul său club. Va fi o bătălie între echipe importante din Europa", a declarat antrenorul lui Lille, Christophe Galtier, pentru Canal+.

Conform Goal, atacantul ivorian va costa în jur de 80 de milioane de euro, printre echipele interesate de el numărându-se Arsenal, Manchester United şi Paris Saint-Germain.

Pepe joacă pentru Lille din vara anului 2017, atunci când a fost transferat de la Angers, pentru zece milioane de euro. De atunci, Pepe a adunat 77 de apariţii în tricoul lui Lille şi şi-a trecut în cont 35 de goluri şi 17 assist-uri.

Afla mai multe despre: pepe 

viewscnt
Articole similare