Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

89% dintre iubitorii fotbalului din Germania au transmis un mesaj clar: "Vrem să se întâmple asta!"

89% dintre iubitorii fotbalului din Germania au transmis un mesaj clar: "Vrem să se întâmple asta!"
Comentarii

Organizarea EURO 2024 în Germania este susţinută de majoritatea populaţiei din această ţară, conform unui sondaj de opinie al institutului Forsa, a anunţat Federaţia germană de fotbal (DFB).

Conform cercetării sociologice, 76% dintre cei intervievaţi au afirmat că sunt de acord ca ţara lor să găzduiască această competiţie, în timp ce 12 la sută s-au declarat indecişi.

În rândul celor care au declarat că sunt microbişti, procentul de susţinere este şi mai mare, 89%.

Studiul a fost dat publicităţii cu o săptămână înainte de anunţarea, de către UEFA, a ţării gazdă a turneului final, în competiţie aflându-se Germania şi Turcia.



Săptămâna trecută a avut loc un schimb de replici între preşedintele FIFA, Gianni Infantino, şi cel al Federaţiei germane de fotbal (DFB), Reinhard Grindel, pe marginea organizării EURO 2024, după o recentă întâlnire a oficialului FIFA cu preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan.

Grindel i-a reproşat lui Infantino, într-o scrisoare, că în cadrul convorbirilor cu Erdogan ar fi lăudat conţinutul dosarului depus de Turcia, opinând că acest lucru ar reprezenta o ingerinţă în procesul de selecţie care poate influenţa decizia ce se va lua pe data de 27 septembrie.

Afla mai multe despre: germaniacampionatul europeansondajdecizieanunt 

viewscnt
Articole similare