Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A 47-a ediţie a Raliului Braşovului deschide în weekend balul în noul sezon intern de raliuri

A 47-a ediţie a Raliului Braşovului deschide în weekend balul în noul sezon intern de raliuri

Auto

Comentarii

Un număr record de 90 de echipaje, printre care şi 6 campioni naţionali absoluţi, se vor întrece pe serpentinele din Carpaţi pe o vreme capricioasă.

Campionul naţional en-titre, Bogdan Marişca este unul dintre marii favoriţi la Raliul Braşovului, competiţie unde ia startul pentru a 25-a oară. Veteranul pilot de 48 ani consideră că actualul sezon se anunţă unul dintre cele mai tari din istorie în contextul în care rivalul său Titi Aur (8 ori campion naţional) a revenit în activitate, iar mai mulţi piloţi vor concura pe modele de ultimă generaţie. 

Marişca şi colegii săi de la Napoca Rally Academy au efectuat zilele trecute ultimele teste pe o ninsoare abundentă pentru a se acomoda cu condiţiile meteo anunţate la Braşov. Clujeanul va concura pe un model Ford Fiesta R5 (vârful de gamă tehnologică a producătorului american) şi avea doi navigatori pentru acest sezon: Sebastian Itu (copilotul alături de care a cucerit titlul naţional în 2005) şi Károly Borbély, un navigator cu experienţă care a stat în dreapta a trei campioni naţionali (Mihai Leu, Titi Aur şi Gergo Szabo)

Afla mai multe despre: raliul braşovuluiautostart 

viewscnt
Articole similare