Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ajuns de două zile, dar colegii îl avertizează deja: "Să se obişnuiască repede cu asta!" De ce trebuia Ianis Hagi "să stea la coadă" la Rangers

A ajuns de două zile, dar colegii îl avertizează deja: "Să se obişnuiască repede cu asta!" De ce trebuia Ianis Hagi "să stea la coadă" la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a ajuns de două zile la Rangers, în Scoţia, şi a şi debutat pentru echipa lui Steven Gerrard, iar unul dintre colegii săi a avut un avertisment. Borna Barisic (27 de ani), colegul fiului "Regelui" pe Ibrox Park, l-a avertizat pe acesta să aibă o mentalitate conrectă şi a spus că fotbalul scoţian e foarte agresiv, iar Hagi junior va trebui să se obişnuiască repede cu asta.

Noua achiziţie a lui Rangers a debutat la doar 2 zile după împrumutul de la Genk. Potrivit Daily Record, Borna Barisic a vorbit despre dificultăţile pe care tinerii jucători le întâmpină când ajung în campionatul Scoţiei şi s-a declarat disponibil să-l ajute pe Ianis să se integreze la Rangers:

"Îmi doresc să-l ajut pe Ianis să se adapteze cât mai repede. Pentru mine a fost dificil când am ajuns la Rangers. Atât eu, cât şi colegii i-am spus deja că dacă va avea nevoie de ajutor, trebuie doar să ne spună. Sunt dispus să îi ofer mereu sfaturi, fie că este vorba de fotbal sau de orice altceva.

Cea mai mare provocare pentru un tânăr jucător atunci când vine aici este mentalitatea. Când eşti atât de tânăr, aşa cum este Ianis, încă nu ai personalitatea foarte bine dezvoltată. Fotbalul de aici nu e deloc frumos, ci foarte agresiv şi trebuie să se obişnuiască repede cu asta", a spus Barisic.



Mai mult, Barisic a spus că Ianis va trebui să stea la coadă pentru a bate fazele fixe. "Am auzit că Ianis execută loviturile libere, însă aici trebuie să stea la coadă", a spus Borna Barisic.

Afla mai multe despre: ianis hagiborna barisicsfatavertisment 

viewscnt
Articole similare