Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ajuns la 40 de ani, dar încă mai joacă fotbal! Cu cine a semnat Dorel Zaharia, atacantul care reuşea să înscrie contra lui Arsenal

A ajuns la 40 de ani, dar încă mai joacă fotbal! Cu cine a semnat Dorel Zaharia, atacantul care reuşea să înscrie contra lui Arsenal

Fotbal intern

Comentarii

În vârstă de 40 de ani, Dorel Zaharia nu se gândeşte, momentan, la retragere. Fostul atacant al FCSB-ului a semnat cu Farul Constanţa, echipă care joacă în Liga a 3-a.

Farul a anunţat că l-a legitimat pe Dorel Zaharia, atacant care a între timp a ajuns la 40 de ani. Este o mutare de avarie făcută de constănţeni, după ce Adrian Pătulea - titularul din atac - s-a accidentat şi va lipsi până la finalul sezonului. Farul rămăsese doar în rezerva Claudiu Dragu, astfel că şefii clubului au decis să apeleze din nou la Dorel Zaharia.

"Bine ai revenit la S.S.C. Farul, Dorel ZAHARIA!

Conducerea clubului nostru a parafat astăzi o înţelegere, valabilă până la sfârşitul sezonului, cu atacantul Dorel Zaharia. Acest transfer vine să suplinească golul lăsat în compartimentul ofensiv de accidentarea de lungă durată a lui Adrian Pătulea. Dorel Zaharia este unul dintre artizanii promovării în Liga a III-a, iar noi credem cu fermitate că încă mai are multe de arătat pe gazon, chiar dacă a împlinit de curând 40 de ani. Dorel este apt de joc şi ne vom putea baza pe serviciile sale încă de sâmbătă”, a anunţat Farul pe pagina sa de Facebook.



Dorel Zaharia s-a format la Callatis Mangalia, club de la care a plecat la Farul, în 1998. A mai jucat ulterior pentru Portul Constanţa, Midial Năvodari, Reşiţa, Gaz Metan, Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa, iar în vara lui 2007 a fost cumpărat de FCSB, care le-a plătit bistriţenilor 500.000 de euro.

Pe 12 decembrie, a înscris într-un Arsenal - FCSB 2-1, în grupele Ligii Campionilor. A fost cel mai bun moment al său la FCSB, club pe care avea să-l părăsească în februarie 2008, când a plecat la UTA.

Afla mai multe despre: dorel zahariafcsbliga 3farul constanta 

viewscnt
Articole similare