Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ajuns la Real Madrid ca o mare promisiune a fotbalului mondial, acum este din nou împrumutat, dar încă speră: "Obiectivul meu este clar"

A ajuns la Real Madrid ca o mare promisiune a fotbalului mondial, acum este din nou împrumutat, dar încă speră: "Obiectivul meu este clar"
Comentarii

A ajuns la Real Madrid ca o mare promisiune a fotbalului mondial, a devenit cel mai tânăr jucător din istoria grupării "blanco" în La Liga, dar de câteva sezoane este împrumutat. Norvegianul Martin Odegaard încă mai speră că viitorul său va fi legat de echipa antrenată de Santiago Solari.

"Speram să am un loc la Madrid. M-am antrenat toată vara şi am jucat câteva minute, dar în cele din urmă am decis cu echipa că cea mai bună opţiune pentru mine era să joc în altă parte", a declarat tânărul de 19 ani potrivit Marca. 

Odegaard joacă în acest sezon în Eredivisie, la Vitesse, iar în ultima etapă a marcat cu o execuţie superbă din lovitură liberă (vezi aici golul). În total, norvegianul are 11 meciuri la gruparea olandeză, pentru care a înscris două goluri şi a oferit o pasă de gol. 

"Obiectivul meu este clar: să joc pentru echipă şi prelungirea contractului a fost un gest care mi-a adus încredere". 

4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Martin Odegaard, potrivit site-ului tranfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: martin odegaardreal madrid 

viewscnt
Articole similare