Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A ajuns să trăiască la Dinamo cu banii strânşi în trecut: "N-am luat niciun salariu". Străinul care a rupt tăcerea. Poate pleca în zilele următoare

A ajuns să trăiască la Dinamo cu banii strânşi în trecut: "N-am luat niciun salariu". Străinul care a rupt tăcerea. Poate pleca în zilele următoare
Comentarii

Mijlocaşul de la Dinamo, Janusz Gol (35 de ani), a vorbit pentru presa din Polonia despre situaţia din "Ştefan cel Mare". Fotbalistul are restanţe financiare şi a anunţat că ar putea pleca.

Janusz Gol a rupt tăcerea în presa din Polonia

Polonezul are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo, dar nu s-a putut bucura de banii promişi prin contract. Janusz Gol nu a fost plătit, nu se mai bazează pe investitorul Pablo Cortacero, iar de când a venit s-a folosit doar pe banii strânşi de-a lungul carierei. 

De asemenea, mijlocaşul a dezvăluit că Juan Camara şi Aleix Garcia nu au revenit, încă, la Dinamo: "Fanii s-au implicat, pentru că au văzut care e situaţia. Au ajutat clubul şi înainte, au cumpărat acţiuni în primăvara trecută. Caută investitori. Sunt de apreciat că fac ceva. Nu mai putem conta pe finanţatorul din Spania (n.r. - Pablo Cortacero). 

Juan Camara şi Aleix Garcia nu sunt cu noi încă. Nu cunosc motivele absenţei. Sper că vor reveni şi că vom juca în play-off. 

Nu e uşor. Din fericire, sunt asigurat din punct de vedere financiar, astfel că situaţia de la Dinamo nu mă afectează atât de rău. Totuşi, fotbaliştii români s-au săturat. Nu e o situaţie în regulă. Vreau să văd ce se va întâmpla în zilele următoare. Dacă nu se schimbă ceva în zilele următoare, voi lua o decizie. Da, acum ne folosim doar de economii. Nu am primit niciun salariu la Dinamo. Aştept, sunt răbdător", a declarat Janusz Gol pentru publicaţia poloneză Sport.tvp.pl.

DDB a anunţat că l-a adus alături pe Dario Bonetti, dar Janusz Gol a dezvăluit că Ionel Gane încă pregăteşte echipa: "Momentan, încă ne antrenăm cu actualul tehnician (n.r. - Ionel Gane). Sper că nu se vor produce schimbări, pentru nu ştim ce se va întâmpla. În ciuda situaţiei grele, actualul antrenor s-a descurcat bine", a mai spus polonezul. 

Janusz Gol are 8 meciuri în naţionala Poloniei, iar de-a lungul carierei a mai jucat la: Polonia - Stal, Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi Cracovia. În Polonia a cucerit titlul cu Legia. 

 

Afla mai multe despre: dinamojanusz golpablo cortacero 

viewscnt
Articole similare