Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A ales Barcelona!" Transfer surpriză pentru Messi. Fotbalistul a refuzat-o deja pe Real Madrid

 "A ales Barcelona!" Transfer surpriză pentru Messi. Fotbalistul a refuzat-o deja pe Real Madrid

FC Barcelona

Comentarii

Adama Traore de la Wolverhampton este aproape de un transfer la FC Barcelona, susţine presa spaniolă.

Fotbalist dorit şi de Tottenham, Adama Traore vrea să revină la FC Barcelona. Atât de mult, încât a rezistat tentaţiei de a spune "da" unei forţe ca Real Madrid, susţine Diario Gol.

Internaţionalul spaniol a crescut la academia clubului catalan, unde a evoluat între 2004 şi 2014. În noiembrie 2013 a debutat pentru FC Barcelona, dar a fost singurul meci pe care l-a bifat pentru prima echipă. Ulterior a ajuns în Anglia la Aston Villa şi Middlesborough, inainte de a exploda la Wolverhampton sub comanda lui Nuno Espirito Santo.

Adama Traore la Barcelona. Transfer pentru gruparea catalană

În vârstă de doar 23 de ani, Traore are 45 de meciuri şi 4 goluri pentru Wolves. A evoluat la nivel de juniori pentru Spania, atât pentru naţionala U 16, cât şi pentru U 17, U 19 şi U 21. Comparat de britanici cu Cristiano Ronaldo, Traore a fost jucătorul care a bifat cele mai multe driblinguri reuşite în stagiunea trecută, devansându-l pe Eden Hazard, pe atunci la Chelsea.

Diario Gol susţine că fotbalistul a refuzat propunerea Realului şi vrea să joace lângă Messi, la Barcelona. Adama poate evolua atât ca aripă dreapta, cât şi ca fundaş dreapta, o poziţie pe care Barcelona vrea de altfel să o întărească. Florentino Perez s-ar fi arătat interesat de transferul său prin intermediul lui Jorge Mendes, dar răspunsul a fost unul cât se poate de clar: "A ales deja Barca!". Real Madrid îl va aduce astfel înapoi de la Dortmund pe Acharaf Hakimi, fotbalist crescut de gruparea blanco, urmând a se despărţi de Alavaro Odriozola. Barcelona testează în schimb pista Traore şi ar urma să pună pe masă 30 de milioane de euro pentru jucătorul spaniol.

Afla mai multe despre: adama traore 

viewscnt
Articole similare