Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A anticipat următorul transfer pe bani mulţi de la FCSB. Nume nou pus pe lista loviturilor lui Gigi Becali de un fost atacant al echipei

A anticipat următorul transfer pe bani mulţi de la FCSB. Nume nou pus pe lista loviturilor lui Gigi Becali de un fost atacant al echipei

FCSB

Comentarii

Fostul atacant al celor de la FCSB, Vali Badea, susţine că Andrei Cordea (22 de ani) poate face pasul "la o echipă mare de tot din Europa". Fotbalistul are un început bun de sezon, după ce a schimbat echipa.

Andrei Cordea, următorul transfer pe bani mulţi de la FCSB?

Atacantul Vali Badea e cu ochii pe fosta sa echipă, dar şi pe Andrei Cordea, pe care-l cunoaşte de când actualul fotbalist era copil. În nouă meciuri în actualul sezon, după ce a venit de la Academica Clinceni, Cordea a marcat de două ori şi a oferit trei pase decisive, în nouă meciuri. În plus, a debutat în echipa naţională a României, la acţiunea primei reprezentative din septembrie. 

După ce i-a trimis pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan în străinătate, acum Gigi Becali speră să facă bani şi de pe urma unor jucători precum: Octavian Popescu, Florinel Coman, Darius Olaru sau Andrei Cordea. 

„Moruţan este un jucător talentat din România, dar surprinzător este că s-a vândut pe suma aceasta mai mică faţă de cât se cerea iniţial. În continuare Steaua (n.r. FCSB) vinde pe bani foarte mulţi în străinătate şi vedem că vin foarte o mulţime de fotbalişti tineri de mare valoare din urmă.

În momentul de faţă Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1. Parcă joacă de cinci ani la FCSB. Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv. L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”, a spus Vali Badea, pentru Realitatea Sportivă.

Vali Badea a jucat la FCSB între 2006-2008 şi 2008-2009. În cele 72 de meciuri jucate la echipa finanţată de Gigi Becali, fostul atacant a marcat 21 de goluri. 

Încă un stadion superb de nivel european! FCSB poate juca pe noua arenă. Variantă de avarie pentru Gigi Becali.

Afla mai multe despre: andrei cordeavali badeafcsbtransferuri fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare