Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A antrenat-o pe CFR, iar acum distruge echipa: „Joc sub orice critică. N-au nicio şansă la retur aşa!”

A antrenat-o pe CFR, iar acum distruge echipa: „Joc sub orice critică. N-au nicio şansă la retur aşa!”

CFR Cluj

Comentarii

Dorinel Munteanu, fost antrenor la CFR Cluj, critică în termeni duri prestaţia ardelenilor din meciul cu Malmo, contând pentru prima manşă din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

"CFR a făcut o partidă foarte slabă, fără nicio pretenţie de a se califica, dorinţă de a arăta ca o campioană. Are şanse minimne, nu văd să se schimbe într-o săptămână la faţă. Anihiliarea suedezilor a fost jocul slab al CFR-ului! Suedezii au fost foarte periculoşi pe nişte slăbiciuni în defensivă, mai ales în zona fundaşilor centrali, ambii foarte lenţi. Ca o echipă în deplasare şi-a atins obiectivul. Foarte modestă linia de apărare!

Această echipă a fost setată pe stiul Dan Petrescu, chiar dacă unora nu le-a convenit, unor jucători. Discpilină. Rezultatul a venit, au devenit campioni. Acum, jucătorii sunt mult mai relaxaţi, nu mai au acelaşi randament. Joc sub orice critică, să ai pretenţii să te califici în turul următorul? După joc n-au nicio şansă, deşi în fotbal se întâmplă multe. Nu am văzut ceva bun în joc!", a spus Dorinel Munteanu la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuliga 1cfr clujmalmo 

viewscnt
Articole similare