Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut o nouă cursă în calendarul din Formula 1! În ce condiţii spectatorii pot reveni

A apărut o nouă cursă în calendarul din Formula 1! În ce condiţii spectatorii pot reveni

Formula 1

Comentarii

Formula 1 a anunţat, vineri, că Portimao va găzdui în data de 2 mai Marele Premiu al Portugaliei, etapa a treia a Campionatului Mondial de F1.

F1 a revenit în Portugalia în octombrie 2020, după 25 de ani, cursă care a fost câştigată de Lewis Hamilton, sub privirile a 27.000 de spectatori.

Formula 1 colaborează cu organizatorii locali şi cu guvernul portughez în privinţa scenariilor legate de prezenţa spectatorilor la cursa din acest an.

Marele Premiu de F1 al Bahrainului, cu spectatori însă doar dacă sunt vaccinaţi sau vindecaţi de Covid-19

Marele Premiu al Bahrainului, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, se va desfăşura în prezenţa spectatorilor, însă cu condiţia ca aceştia să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului sau vindecaţi de Covid-19.

“Circuitul a confirmat că persoanele care pot dovedi că au fost vaccinate împotriva Covid-19 sau vindecate de coronavirus pot cumpăra bilete pentru eveniment”, se arată pe site-ul oficial al Formula 1.

Cei care doresc bilete trebuie să fi primit a doua doză a vaccinului împotriva coronavirusului cu două săptămâni înainte de competiţie sau să fie vindecaţi recent de Covid-19.

Marele Premiu de F1 al Bahrainului se va desfăşura în perioada 12-14 martie, pe circuitul Sakhir.

Afla mai multe despre: formula 1portimao 

viewscnt
Articole similare