Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A apărut primul contracandidat pentru Florentino Perez! Cine este Enrique Riquelme, omul care vrea să devină preşedintele Realului

A apărut primul contracandidat pentru Florentino Perez! Cine este Enrique Riquelme, omul care vrea să devină preşedintele Realuluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Enrique Riquelme vrea să candideze pentru funcţia de preşedinte al clubului Real Madrid.

În vara acestui an, Real Madrid va organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte. La câteva luni distanţă după ce marea rivală, FC Barcelona, l-a înscăunat pe Joan Laporta în funcţia de preşedinte, madrilenii se pregătesc de alegerile care îl au ca mare favorit pe Florentino Perez.

Surprinzător, cu câteva luni înainte de alegeri, un nume surpriză şi-a anunţat deja intenţia de a deveni preşedintele clubului. Este vorba despre milionarul Enrique Riquelme, un tânăr care are peste 20 de ani ca abonat al clubului şi care, datorită situaţiei sale financiare impresionante, poate asigura o garanţie de 15% la viitoarele alegeri.

”În acest moment, ţinând cont de contextul pandemic pe care îl trăim, fie clubul nostru va urma o cale diferită, fie vor fi mari probleme la nivel financiar” explică omul de afaceri.

Chiar dacă se va duela probabil cu Florentino Perez, Enrique Riquelme nu are cuvinte negative la adresa actualului preşedinte blanco: ”Discursul este un lucru, realizările sunt altceva. Santiago Bernabeu a pus bazele a ceea ce este astăzi Real Madrid. Fără niciun dubiu, Bernabeu este cel mai mare preşedinte din istoria noastră. Ulterior, au mai fost preşedinţi buni, iar Florentino Perez a fost poate cel mai bun după el. A făcut lucruri excelente în club, a consolidat instituţia, are performanţe. Dar cred că instituţia în sine are nevoie de o schimbare de gestiune” a explicat acelaşi Enrique Riquelme.

Discursul lui Riquelme pare surprinzător, dar nu este. Niciun contracandidat al lui Perez nu a îmbrăţişat până acum o astfel de carte, majoritatea alegând să-l conteze pe actualul şef blanco, în speranţa că fanii s-au săturat de felul în care Florentino gestionează clubul. Perez însă nu a pierdut niciodată un duel direct pentru alegerile generale, iar presa spaniolă îl consideră şi acum, mare favorit.

Enrique Riquelme are 32 de ani şi este un om de afaceri potent financiar, născut în Cox, zona Valencia. El va trebui să depună o garanţie de aproximativ 100 de milioane de euro pentru a putea participa la alegeri. Are de unde, pentru că Enrique Riquelme este un antreprenor de succes, în ciuda vârstei sale fragede. Afacerile sale în domeniul energiei merg excelent, în special în zona Latin Americană. Compania sa, Cox Energy este evaluată acum la 300 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: enrique riquelmeflorentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare