Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A atins borna 100 în cariera sa, fără să ştie: ”Nu ştiam! Aştept convocarea la echipa naţională!” :)

A atins borna 100 în cariera sa, fără să ştie: ”Nu ştiam! Aştept convocarea la echipa naţională!” :)

FCSB

Comentarii

Ovidiu Popescu, mijlocaşul formaţiei FCSB a atins borna cu numărul 100 în prima ligă.

El s-a declarat surprins la finalul meciului când i s-a spus că a atins această cifră impresionantă: ”Nu ştiam că este meciul cu numărul 100 în Liga I. Sunt fericit, vreau să le mulţumesc pe acestă cale tuturor celor care sunt alături de mine. Am avut o perioadă în care mi-a fost greu cu accidentarea, dar este bine” a explicat Ovidiu Popescu după meciul câştigat de FCSB la Botoşani, scor 2-0.

”La Botoşani tot timpul am avut meciuri frumoase, meciuri grele. O echipă care joacă fotbal. Dar din fericire pentru noi, suntem foarte bucuroşi că am luat cele trei puncte în deplasare. Suntem pe drumul cel bun şi ne bucurăm că suntem acolo sus. Am avut ocazii şi în prima repriză, Denis Man, Coman, înainte să marcăm 1-0. Suntem fericiţi că am luat cele trei puncte”

Mijlocaşul FCSB-ului aşteaptă acum o convocare la echipa naţională: ”În legătură cu naţionala, nu sunt eu în măsură să vorbesc, eu trebuie să îmi fac jocul meu în continuare cât mai bine. Aştept convocarea, dar nu mă gândesc la această treabă. Trebuie să îmi fac treaba la echipa de club cât mai bine şi după aceea luăm pas cu pas toate” a mai spus Ovidiu Popescu după meci.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare