Experiențe împreună.
You are here:

A avut cele mai bune recomandări! Simona Halep a mâncat la aceeaşi stână la care obişnuieşte să meargă Ion Ţiriac

A avut cele mai bune recomandări! Simona Halep a mâncat la aceeaşi stână la care obişnuieşte să meargă Ion Ţiriacgalerie foto

Diverse

Comentarii

La doar o zi după încheierea Sports Festival de la Cluj, Simona Halep împreună cu un grup de prieteni a ales să plece într-o scurtă vacanţă, în zona Transilvaniei. Ajunsă la o stână, pe Transalpina, „Simo” a gustat din preparatele făcute de băciţa Mărioara.

Este aceeaşi persoană care-i pregăteşte bulzul celui mai puternic om de afaceri din România, mentorul valoroasei jucătoare de tenis.

Băciţa Mărioara, care deţine o stână pe Transaplina, a devenit repede cunoscută în rândul vedetelor din lumea sportului. În afara Simonei Halep, care a vizitat-o recent, un alt oaspete de seamă a fost chiar Ion Ţiriac. Potrivit unor surse telekomsport.ro, cunoscutul manager din lumea tenisului obişunieşte să meargă frecvent la această stână unde-şi încarcă portbagajul maşinii cu produse naturale, din cele mai bune.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe