Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A avut emoţii pe final, dar s-a declarat încântat de spiritul ofensiv al echipei. Enache: „Eu o să încurajez mentalitatea ofensivă”

A avut emoţii pe final, dar s-a declarat încântat de spiritul ofensiv al echipei. Enache: „Eu o să încurajez mentalitatea ofensivă”

Superliga

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I.

„Zâmbetul pe buze apare doar pe final. Asta pentru că sunt în lumea fotbalului şi ştiu ce surprize îţi poate produce fenomenul.

Terenul nu a fost excelent, dar a fost mult mai bine decât ne aşteptam. Până la urmă rămân punctele, care ne prind foarte bine. Mă bucur că avem mentalitatea ofensiva şi ajungem în situaţia de a marca. Putem înbunătăţi finalizarea. Eu o să încurazez mentalitatea ofensivă.

Avem un loc echilibrat, putem folosi mai multe sisteme de joc. Sunt lucruri care ne ajută în aceste condiiţii grele cauzate de calitatea terenurilor”, a spus Costel Enache la finalul partidei.

Temperaturile în scădere le pun probleme serioase jucătorilor din Liga 1

„Nu trebuie să ne pierdem energia măsurând temperatura, cei responsabili trebuie să găsească cele mai bune variante pentru ca meciurile să se dispute”, a mai spus Enache.

Afla mai multe despre: astradunarea calarasiliga 1,  

viewscnt
Articole similare