Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A avut loc discuţia". Rădoi a discutat cu şefii FRF despre continuarea pe banca naţionalei: "Nu s-a ajuns la un consens" | EXCLUSIV

"A avut loc discuţia". Rădoi a discutat cu şefii FRF despre continuarea pe banca naţionalei: "Nu s-a ajuns la un consens" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică (41 de ani), fostul secund al lui Mirel Rădoi la naţionala României, a dezvăluit că întâlnirea dintre Rădoi şi şefii FRF n-a dus la niciun acord pentru continuarea sa ca selecţioner. Dică a spus că Mirel Rădoi şi-a dorit un contract pe o perioadă mai lungă de timp.

"A avut loc discuţia". Rădoi a discutat cu şefii FRF despre continuarea pe banca naţionalei: "Nu s-a ajuns la un consens"

Mirel Rădoi a anunţat că pleacă de la naţională la finalul campaniei ratate pentru calificarea la Mondialul din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe fostul selecţioner să rămână. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au întâlnit cu Mirel Rădoi, însă nu s-a ajuns la niciun acord.

Invitat la Telekom Sport, Nicolae Dică a dezvăluit că întâlnirea dintre Mirel Rădoi şi conducătorii de la Casa Fotbalului a avut loc. Rădoi şi-a dorit un contract pe o perioadă mai lungă, lucru pe care federalii n-au fost gata să i-l ofere.

"Da, a avut loc disucţia, săptămâna trecută, vineri. S-a petrecut, ba da. Din ce ştiu eu, nu s-a ajuns la un consens. Nu ştiu ce s-a discutat, nu am intrat în detalii. Nu s-a concretizat. A vrut un contract mai mare, nu doar pe şase luni doar pe Liga Naţiunilor. Chiar nu ştiu. Nu s-a ajuns la un numitor comun. Eu am spus că e normal ca el să primească un contract mai mare, pe o perioadă mai mare.

Nu ştiu durata. Eu am mai spus, în trecut, cu un contract pe patru ani puteam face mai mult", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

După discuţia cu Mirel Rădoi, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă s-au întâlnit cu Gică Hagi şi Răzvan Lucescu, dar s-au lovit de refuzurile celor doi. Din informaţiile Telekom Sport, Edi Iordănescu a fost şi el abordat pentru postul de selecţioner, lăsat vacant de Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoinicolae dicaechipa nationaladiscutiefrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare