Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A avut şi István Kovács VAR imaginar?! Centralul partidei a întors faza şi a eliminat un jucător al oltenilor! Ce s-a întamplat în Craiova - FCSB

A avut şi István Kovács VAR imaginar?! Centralul partidei a întors faza şi a eliminat un jucător al oltenilor! Ce s-a întamplat în Craiova - FCSB

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova a jucat împotriva lui FCSB, pe teren propriu, într-un meci al etapei a 4-a in play-off-ul Ligii 1.

În minutul 54 al partidei, Octavian Popescu a luat pe cont propriu o acţiune în banda stângă. Tănărul jucător al FCSB-ului a fost faultat de către Bogdan Vătăjelu, dar mingea a ajuns la căpitanul Tănase.

În primă fază, centralul István Kovács a lăsat jocul să continue, dar la câteva secunde, a revenit asupra decizie şi i-a acordat al doilea galben jucătorului de la Craiova. Vătăjelu a fost eliminat, după ce mai primise un cartonaş galben în minutul 34. 

O fază asemănatoare s-a întâmplat şi etapa trecută în meciul pierdut de către FCSB împotriva lui Sepsi. La scorul de 1-1, în minutul 77, Tănase a dat mingea pe lângă Niczuly şi s-a prabuşit în careu. Colţescu a dictat în primă fază lovitură de la 11 metri, iar Florin Tănase, cel mai bun marcator din Liga 1, se pregătea să execute. Totuşi, centralul partidei s-a răzgândit în doar câteva secunde.

El a anulat decizia şi i-a arătat galben jucătorului de la FCSB pentru simulare. Imediat după ce a întors faza, fotbaliştii lui Toni Petrea au fost foarte dezamagiţi şi au contestat decizia. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare