Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A bătut-o pe Halep, apoi şi-a ieşit din minţi. ”Eram în vestiar. Am rămas şocată”. Ce a putut să facă Serena Williams

A bătut-o pe Halep, apoi şi-a ieşit din minţi. ”Eram în vestiar. Am rămas şocată”. Ce a putut să facă Serena Williams

Tenis

Comentarii

Simona Halep a părăsit prematur turneul de la Australian Open. Serena Williams a eliminat-o în sferturile de finală, după ce s-a impus la capătul unui meci de trei seturi.

Americanca s-a oprit până la urmă în sferturile de finală, unde a fost eliminată de Karolina Plişkova. Serena Williams a condus în setul decisiv cu 5-1, apoi a pierdut şase game-uri la rând şi a ratat calificarea în semifinale. După un asemenea meci, americanca şi-a ieşit din minţi, după cum a povestat Bethanie Mattek-Sands.

"Eram împreună cu alte jucătoare în vestiar, unde sunt cam 12 televizoare. Pe unul dintre ele era meciul Serenei şi am pornit sunetul să ne uităm. După meci, Serena a intrat în vestiar, iar noi toate am rămas blocate. Evident, am oprit sonorul pentru că se analiza meciul ei şi nu e lucrul pe care să-ţi doresti să-l auzi după ce pierzi.

Nimeni nu mai ştia ce să mai spună în acel moment, era o tăcere deplină. Ea s-a dus într-un colţ al vestiarului împreună cu Venus. Se vedea pe faţa ei că e supărată. Este foarte interesant să vezi cum cineva atât de grozavă cum este Serena devine foarte nervoasă după o înfrângere", a declarat Bethanie Mattek-Sands.

Afla mai multe despre: serena williamshalep,  

viewscnt
Articole similare