Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A bătut palma cu Liverpool! Englezii au făcut anunţul: "Va fi cel mai scump contract din istoria Premier League"

A bătut palma cu Liverpool! Englezii au făcut anunţul: "Va fi cel mai scump contract din istoria Premier League"galerie foto

Liverpool

Comentarii

Liverpool este pe punctul să-şi schimbe din nou sponsorul tehnic, pentru a treia oară în ultimul deceniu, iar trupa de pe Anfield ar urma să devină gruparea din Premier League cu cele mai mari încasări la acest capitol.

Oficialii "cormoranilor" au negociat atât cu Adidas, cât şi cu Nike, dar se pare că au ajuns la un acord cu una dintre cele două mărci de echipament sportiv. Presa din Anglia scrie că Liverpool a bătut palma cu Nike, iar americanii urmează să producă echipamentul de joc al "reginei" Europei începând cu sezonul viitor. 

Potrivit Forbes, Liverpool va primi de la Nike mult mai mult decât oferă Adidas celor de la Manchester United. Astfel, suma primită de "cormorani" va fi de peste 75 de milioane de lire sterline (cât încasează United) şi va fi cel mai scump contract din istoria Premier League. 

Conform presei din Anglia, Liverpool încasează în prezent 50 de milioane de euro pe sezon, înţelegerea cu New Balance fiind scadentă în 2020. Liverpool mai are un as în mânecă la negocieri: New Balance poate activa o clauză din contract conform căreia ar rămâne sponsorul tehnic al cormoranilor dacă egalează orice sumă primită de trupa de pe Anfield.


Echipamentul de acasă al lui Liverpool din sezonul 2019-2020 

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare