Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A calificat România la EURO, iar Hagi îl compară cu marele Dobrin: „E foarte talentat, bravo lui!”

A calificat România la EURO, iar Hagi îl compară cu marele Dobrin: „E foarte talentat, bravo lui!”

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat la EURO de pe primul loc în grupă după victoria cu Elveţia, scor 1-0.

A calificat România la EURO, iar Hagi îl compară cu marele Dobrin: „E foarte talentat, bravo lui!”

După meci, Gică Hagi i-a felicitat pe tricolori şi a avut un remarcat special: Denis Drăguş, fotbalist pe care managerul Farului îl compară cu marele Nicolae Dobrin.

„Da, mi-a plăcut Drăguş. L-am văzut şi am zis că seamănă cu Dobrin. Fizic arată bine, are calităţi fizice, calităţi mentale foarte bune. Am zis-o, ce să zic că nu am zis? Cred că e un jucător foarte talentat.

La mine a jucat de la 17 ani titular, a jucat şi vârf. În cupele europene a dat trei goluri. Nu e descoperit, el a fost descoperit. Arată bine, e mai puternic. L-a luat Şumi, i-a dat încredere pentru că asta face.

De asta are nevoie un jucător, de un antrenor care să îi dea încredere. În spatele lui există cineva care îi dă încredere. Când lucrurile astea se întâmplă automat jucătorul dă randament”, a declarat Gică Hagi, potrivit Fanatik.

„Vreau să picăm cu ei şi să le dăm o mare bătută!” Miodrag Belodedici a numit adversarul pe care şi-l doreşte la EURO 2024

Fostul component al Generaţiei de Aur îşi doreşte o confruntare cu Serbia, ţară unde a evoluat şi a făcut istorie de-a lungul carierei sale. Fostul mare fundaş i-a lăudat pe tricolori pentru performanţa lor.

„Toţi ne-am dorit performanţa asta. Toţi ne-am dorit să învingem Elveţia. Ne mai aducem aminte când ne-au învins elveţienii în America (n.r la CM 1994), acum i-am învins noi. România a jucat foarte bine în ultimele două meciuri, mai ales în apărare.

Suntem obligaţi să mergem la EURO, ne dorim să avem rezultate bune, dar vedem ce o să ne aştepte acolo. Echipele o să fie mai bine pregătite, dar e bine că ne-am calificat.

(Ce adversar vă doriţi să avem la EURO?) Cu Serbia vreau să ne întâlnim şi să le dăm o bătută (râde)”, a spus Miodrag Belodedici, după România - Elveţia, la Antena 1.

Afla mai multe despre: gica hagiechipa nationaladenis dragus 

viewscnt
Articole similare