Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A căpătat un nou ”obicei”. Motivul pentru care Bogdan Vintilă a făcut două schimbări la pauza meciului cu Hermannsdat: ”Aşa le gândesc eu”

A căpătat un nou ”obicei”. Motivul pentru care Bogdan Vintilă a făcut două schimbări la pauza meciului cu Hermannsdat: ”Aşa le gândesc eu”

Cupa României

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a fost întrebat despre motivul pentru care şi-a schimbat filosofia şi a ajuns să facă tot mai des câte două schimbări la pauză. FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu Hermannstadt, în sferturile Cupei României.

Înainte să ajungă la FCSB, Vintilă făcuse în cariera sa de antrenor o singură dată două schimbări la pauză. La vicecampioana României, fostul portar şi-a schimbat obiceiurile. Numai în 2020, Vintilă a făcut de patru ori câte două schimbări la pauză.

Ultima dată s-a întâmplat chiar în meciul de joi seară, cu Hermannstadt, în sferturile Cupei României. La începutul reprizei a doua, la vestiare au rămas Adrian Petre şi Adi Popa şi în locul lor au intrat Florinel Coman şi Dennsi Man. Întrebat despre motivul pentru care şi-a schimbat filosofia, aluzie la implicarea patronului, Bogdan Vintilă spune că totul face parte din tactica pe care el o gândeşte pentru un meci.

”Pentru că încep cu un registru tactic şi la pauză îl schimb. Aşa le gândesc eu. Eu sunt foarte fericit că ne-am calificat şi vreau să mă bucur de această victorie cu jucătorii. În momentul acesta sunt liniştit şi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această victorie. Încerc să rămân cu picioarele pe pământ, ne aşteaptă meciuri grele”, a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Hermannstadt - FCSB 1-2

FCSB s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, scor 2-1, de echipa Hermannstadt.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 75, prin Debeljuh, însă FCSB a revenit şi s-a impus datorită lui Dobrosavlevici ’84 (autogol) şi Coman ’90.

Hermannstadt: Novo – Vodă, Dobrosavlevici, Luchin, Buşu – Rimane (Romario Pires ’71), Taira – Petrescu, Sîntean (Jo Santos ’46), Dimitriu – Yazalde (Debeljuh ’64). Antrenor: Vasile Miriuţă

FCSB: A. Vlad – Creţu, A. Miron, Filip, Panţîru – Ov. Popescu, Moruţan (Vînă ’76), Olaru – Ad. Popa (Man ’46), Ad. Petre (Coman ‘46), Fl. Tănase. Antrenor: Bogdan Vintilă

Arbitri: George Găman - Mircea Orbuleţ, Alexandru Cerei - Florin Marcu

Observatori: Sorin Boca, Aurel Ionescu

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare