Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat cu 3-0, dar anunţă un nou transfer! Ce jucător l-a dezamăgit pe Rednic: ”Am avut probleme acolo. Trebuie să aducem pe altcineva”

A câştigat cu 3-0, dar anunţă un nou transfer! Ce jucător l-a dezamăgit pe Rednic: ”Am avut probleme acolo. Trebuie să aducem pe altcineva”
Comentarii

Mircea Rednic nu e în totalitate mulţumit după victoria categorică a lui Dinamo în faţa lui Poli Iaşi. S-a terminat 3-0, dar tehnicianul lui Dinamo a anunţat în direct la TV că vrea să schimbe rapid un jucător.

Sorescu a fost reprofilat fundaş dreapta de Rednic, dar ”Puriul” n-a fost mulţumit de modul în care fotbalistul a evoluat cu Poli Iaşi. Rednic a anunţat că vrea să aducă un fundaş dreapta şi să-l readucă pe Sorescu înapoi la mijlocul terenului.

”Am făcut un meci bun, am pus presiune, am reuşit să înscriem şi am mai avut alte ocazii. Cred că per ansamblu este o victorie meritată. Mulţi nu ştiau echipa lui Dinamo şi i-am surprins acum. Am terminat meciul cu şapte jucători care au venit în această iarnă.

Am făcut echipa de start în aşa fel încât să fie un mixt între jucătorii care au încheiat anul şi cei care au venit în această iarnă. Băieţii au înţeles ce le-am transmis. Le-am spus că nu trebuie să facem greşeala pe care am făcut-o după meciul cu Craiova. Avem un drum lung şi greu de parcurs. Vom arăta mult mai bine în meciurile următoare.

Mă gândesc să mai aduc un fundaş dreapta. Cred că Deian Sorescu ar trebui să joace mult mai sus. El mai are mult de lucrat din punct de vedere defensiv. Am primit o veste bună şi cu fundaşul central. Vedem ce se întâmplă”, a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rednicdinamotransfer 

viewscnt
Articole similare