Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A câştigat zeci de milioane şi UCL, dar şochează: "Nu îmi place fotbalul!" Starul care nu e interesat nici de El Clasico

A câştigat zeci de milioane şi UCL, dar şochează: "Nu îmi place fotbalul!" Starul care nu e interesat nici de El Clasico
Comentarii

Carlos Tevez nu încetează să uimească. Atacantul argentinian care are Liga Campionilor în palmares cu Manchester United şi care de-a lungul carierei a mai jucat pentru Juventus sau Manchester City a vorbit deschis într-un interviu pentru cotidianul argentinian Clarin şi a făcut o confesiune greu de înţeles pentru un jucător de top, care a încasat milioane de euro de-a lungul carierei.

"Nu îmi place fotbalul!", spune Tevez, care preferă să urmărească orice altceva la televizor decât sportul care l-a transformat într-o vedetă internaţională.

"Nu mă uit la nimic! Nu îmi place fotbalul! Dacă daţi Barcelona - Real Madrid şi e un turneu de golf pe alt canal, mă uit la golf! Niciodată nu am fost un fan al fotbalului. Îmi place să joc, să am mingea la picior!", le-a spus Tevez celor de la Clarin.

Tevez spune că nu-şi urmăreşte nici rivalele, în condiţiile în care echipa sa, Boca Juniors se pregăteşte de semifinale în Copa Libertadores, iar în finală s-ar putea întâlni cu marea rivală, River Plate: "Nu ştiu pentru că nu mă uit la meciuri, dar e clar că River e o echipă bună. Nu mă pot gândi încă la finală pentru că ar fi lipsă de respect faţă de Palmeiras (n.r. adversara din semifinale)".

Afla mai multe despre: argentinatevezinterviu 

viewscnt
Articole similare