Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A "căzut" încă un cap la CFR Cluj. Nelu Varga l-a dat afară, după Şumudică, Ivaşcu şi Copilu

A "căzut" încă un cap la CFR Cluj. Nelu Varga l-a dat afară, după Şumudică, Ivaşcu şi Copilugalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Apele continuă să fie agitate la CFR Cluj. Medicul Radu Paligora a fost dat afară de Nelu Varga, patronul clubului din Gruia.

A "căzut" încă un cap la CFR Cluj. Nelu Varga l-a dat afară, după Şumudică, Ivaşcu şi Copilu

Eliminarea suferită de CFR Cluj în faţa Stelei Roşii Belgrad (1-6 la general, în play-off-ul Europa League) a generat un adevărat scandal în Gruia. Nelu Varga i-a anunţat pe Marius Şumudică, Ioan Ivaşcu şi Marian Copilu că vor fi daţi afară de la echipă, dar se pare că nu vor fi singurii care vor pleca.

Potrivit Fanatik, Nelu Varga l-a "sacrificat" şi pe medicul Radu Paligora, din cauza salariului pe care îl are acesta. Paligora încasează 7.000 de euro lunar la CFR Cluj, lucru pe care Varga n-a putut să-l accepte, având în vedere că încasările vor fi mult mai mici odată cu calificarea în Conference League şi a ales să-l dea afară pe doctor.

În plus, Paligora mai câştiga, pe lângă salariul amintit, 1.000 de euro pentru fiecare succes al CFR-ului şi mai primea de la echipă 1.000 de euro pentru maşină şi chirie în Cluj.

Medicul este unul dintre cei mai cunoscuţi din sport, în România. A lucrat aproape 10 ani la FCSB, în perioada 2004-2014, iar apoi a mers în ţările arabe, la Al Hilal, în intervalul 2014-2015. Înainte de a lucra la CFR, acesta a mai fost la Ludogoreţ şi Al Wasl.

Afla mai multe despre: radu paligoracfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare