Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A căzut transferul lui Denis Alibec. Motivul pentru care Marius Şumudică nu îl aduce la Gaziantep

A căzut transferul lui Denis Alibec. Motivul pentru care Marius Şumudică nu îl aduce la Gaziantepgalerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a fost dorit extrem de mult de Marius Şumudică la Gaziantep Gazişehir, însă atacantul de la Astra nu va mai ajunge antrenată de tehnicianul român.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Bogdan Andone, antrenorul de la Astra, care a spus şi motivul. Într-o conversaţie avută cu Şumudică, acesta din urmă i-a spus lui Andone că probleme financiara de la Gaziantep au făcut ca transferul lui Alibec să intre în impas: "Mi-a spus că e dificil, pentru că sunt şi la ei probleme financiare şi nu-şi permit să plătească o sumă atât de mare"

Cu toate acestea, mai există şanse pentru Alibec. Chiar dacă Andone şi-ar dori ca atacantul să rămână la echipă, nu se poate pune între el şi un transfer pe un salariu mult mai bun în afară: "Pentru Denis e un moment prielnic, a avut evoluţii bune la echipa naţională, a fost al doilea marcator al sezonului trecut, a avut multe realizări, dar cum am spus, patronul hotărăşte, e decizia dânsului. Din punct de vedere sportiv, mi-aş dori să rămână la echipă, pentru că este un jucător de valoare. Din punct de vedere uman, mi-aş dori să plece, să facă pasul într-un campionat mai puternic şi din punct de vedere financiar, pentru el va fi un mare plus".

În vârstă de 29 de ani, Alibec s-a întors la Astra, de la FCSB, în 2018. Fotbalistul nu a mai evoluat în afara ţării de şase ani. În perioada în care a fost legitimat la Inter, el a mai fost împrumutat şi la Mechelen şi Bologna. 

Astra - Sepsi 2-2. Final interzis cardiacilor la Giurgiu. Sepsi a egalat la ultima fază a meciului

"A fost un meci interesant, un meci deschis, multe situaţii de poartă. M-a deranjat faptul că nu am reuşit să închidem jocul. Pe final, n-am avut maturitatea să gestionăm puţin ultimul minut de joc, în care practic am avut posesia, cu mingea la portar, şi nu am fost în stare să ţinem posesia sau să rupem jocul, că era finalul jocului", a mai spus Andone, despre egalul, 2-2, cu Sepsi. 

Astra a ratat la ultima fază a meciului prima victorie din acest sezon şi a terminat la egalitate, 2-2, duelul cu Sepsi Sfântul Gheorghe.  Chiar dacă elevii lui Leo Grozavu au început în forţă raidurile la poarta lui Lazar, Astra a deschis prima scorul prin Vali Gheorghe după un sfert de oră de joc. Sepsi a revenit în joc, iar în minutul 22 Bouhenna a sfidat apărarea Astrei şi a marcat pentru egalare. Imediat după reluare Vali Gheorghe a punctat din nou şi şi-a readus echipa în avantaj. Cu câteva secunde înaintea fluierului final Safranko a închis tabela, iar Sepsi a reuşit să smulgă un punct nesperat pe terenul Astrei. 

Afla mai multe despre: denis alibecbogdan andone 

viewscnt
Articole similare