Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A comis-o din nou! Un campion mondial din UFC a fost arestat. Nu este prima oară când ajunge după gratii

A comis-o din nou! Un campion mondial din UFC a fost arestat. Nu este prima oară când ajunge după gratii

Alte sporturi

Comentarii

Jon "Bones" Jones (32 de ani) a fost arestat joi în Albuquerque, New Mexico. Nu este prima oară când campionul la categoria light heavyweight din UFC ajunge după gratii.

Potrivit raportului întocmit de ofiţerul care l-a arestat pe Jones, acesta a fost reţinut pentru conducere sub influenţa alcoolului şi utilizarea neglijentă a unei arme de foc. Mai exact, în urma testelor, alcoolemia lui Jones era de două ori peste limita legală. Poliţiştii a intervenit după ce au auzit focuri de armă, pe care au găsit-o pe scaunul din dreapta. 

În cele din urmă, Jones a fost eliberat, dar nu este prima oară când comite asemenea infracţiuni. Prima oară a fost arestat în 2012, când a condus sub influenţa alcoolului şi a intrat cu maşina, un Bentley Continental GT, într-un stâlp. În 2015 a fost arestat din nou după ce a trecut pe roşu şi a intrat în alte două maşini. Iniţial a fugit de la locul accidentului, unde se afla şi o femeie gravidă, dar s-a predat după ce a fost emis un mandat de arestare pe numele său. 

Pe lângă problemele cu legea, el a fost suspendat de comisia antidoping din Statele Unite pentru consumul de substanţe ilegale. Altfel, Jon Jones este considerat unul dintre cei mai buni luptători din istoria MMA şi are un record de 26 de victorii, o înfrângere, venită prin descalificare şi un meci no contest, rezultat al unui test antidoping picat. El şi-a apărat cu succes titlul UFC Light Heayweight în februarie, în main event-ul galei UFC 247, împotriva lui Dominick Reyes, stabilind un record pentru luptătorul care şi-a apărat de cele mai multe ori o centură în istoria companiei. 

Afla mai multe despre: jon jonesufc 

viewscnt
Articole similare