Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A comis-o la primul gol şi recunoaşte: ”Am suferit mult”. Mesajul lui Sergio Ramos, după calificarea Realului: ”Avem ADN ALB şi luptăm până la final”

A comis-o la primul gol şi recunoaşte: ”Am suferit mult”. Mesajul lui Sergio Ramos, după calificarea Realului: ”Avem ADN ALB şi luptăm până la final”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor, iar Sergio Ramos a recunoscut că trupa blanco a suferit mult în dubla cu Bayern Munchen.

Vinovat la primul gol încasat de Real Madrid, Ramos şi-a felicitat adversarii de la Bayern şi a avut un mesaj clar atât pentru suporterii madrileni cât şi pentru rivali.

Sunt mândru de această echipă. Atunci când pui suflet şi joci cu inima ăsta este premiul pe care îl primeşti, finala e ca o recompensă. Ştiam că ne vom califica, ştiam că vom reuşi. Suntem din nou în finală şi sper să aducem acest titlu din nou acasă.

Bayern este o echipă mare şi a demonstrat asta şi acum. Au avut mai multă posesie decât noi. Am suferit, dar totuşi cred că am fost un pic mai buni la general. ADN-ul ALB te împinge întotdeauna să lupţi până la final. Am suferit împreună, asta a fost arma echipei noastre.

Lumea să vorbească în continuare, nouă ne place să vorbim doar pe teren. Acolo ştim s-o facem cel mai bine, am demonstrat asta mereu”, a spus Ramos, imediat după meci.

Afla mai multe despre: real madridramosbayernliga campionilor,  

viewscnt
Articole similare