Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A crescut într-un centru pentru oameni fără adăpost, a fost barman şi funcţionar public, iar acum îmbracă tricolul Angliei. Povestea incredibilă a jucătorului din Premier League

A crescut într-un centru pentru oameni fără adăpost, a fost barman şi funcţionar public, iar acum îmbracă tricolul Angliei. Povestea incredibilă a jucătorului din Premier Leaguegalerie foto

Premier League

Comentarii

Este vorba de fundaşul celor de la Aston Villa, Tyron Mings, cel care a fost convocat de Gareth Southgate în naţionala Angliei, pentru confruntarea cu Elveţia.

Fundaşul stânga în vârstă de 26 de ani nu a avut o copilărie deloc uşoară. A trăit alături de mama sa şi cele trei surori într-un centru pentru oameni fără adăpost. O singură cameră, cu două paturi supraetajate şi o canapea uzată. "Nu avem unde să mergem în altă parte. Îmi amintesc totul perfect, era oribil, împărţem băile şi duşurile cu oameni nu tocmai plăcuţi", a declarat Mings pentru The Telegraph.

Pasiunea sa pentru fotbal a fost cea care l-a ţinut cu mintea lucidă. S-a înscris la academia de fotbal a celor de la Southampton, dar era prea slab fizic pentru a face pasul în echipele mari. A susţinut probe la Cardiff City, Swindon Town, Portsmouth şi Bristol Rovers, unde a fost refuzat. La 18 ani ajungea la Yate Town, în al 7-lea eşalon. Nu stă mult acolo, şi face pasul imediat la Chippenham Town, o formaţie dintr-un eşalon superior, al 6-lea. Problemele sale financiar nu au dispărut. A fost nevoit să joace fotbal, iar în timpul liber să fie barman într-un club. Apoi, a încercat o carieră ca funcţionar public. Acela a fost momentul în care a vrut să renunţe, însă nu a avut puterea.

Salvarea sa a venit în 2013, când fostul fundaş, Russell Osman l-a văzut şi l-a recomandat la Ipswich Town. După doar o oră de joc, într-un meci şcoală, Mings a primit şi primul său contract de profesionist. Avea 19 ani şi urma să înceapă ascensiunea sa. În acest sezon, Aston Villa l-a transferat pe Tyron Mings de la Bournemouth pentru 20 de milioane de lire sterline, iar suma poate creşte până la 25 de milioane.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare