Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A crescut la FCSB, dar nu are milă de fosta sa echipă: "Astăzi, ei mai mult au vorbit. Ştiam că sunt slabi pe contraatac şi am profitat de asta!"

A crescut la FCSB, dar nu are milă de fosta sa echipă: "Astăzi, ei mai mult au vorbit. Ştiam că sunt slabi pe contraatac şi am profitat de asta!"

FC Voluntari

Comentarii

Răzvan Grădinaru a vorbit după victoria actualei sale echipe, FC Voluntari, în faţa echipei la care a crescut, FCSB.

Răzvan Grădinaru (25 de ani) s-a format la actuala echipă patronata de Gigi Becali. Fotbalistul originar din Zimnicea a evoluat timp de trei sezoane la prima echipă a roş-albaştrilor, apoi a plecat la Chiajna, Poli Iaşi şi acum la FC Voluntari.

Fostul internaţional de tineret a avut cuvinte de laudă pentru antrenorul său după victoria în faţa echipei la care a crescut:

"Am format grup bun cu Mister ne antrenează şi ne vorbeşte exact ce trebuie. Vreau să merg acasă să petrec cu familia. Am petrecut în vestiar cele 3 puncte, suntem mulţumiti  urmează meciuri mult mai grele ca acestea. I-am oprit prin unitatea grupului. Ştiam avantajele lor şi dezavantajele, asta am antrenat în fiecare zi Mister a antrenat exact ce defecte au ei, ştiam că sunt slabi pe contraatac. Am profitat de chestia asta" a mărturisit Răzvan Grădinaru.

"Ce spun ei, e  treaba lor. Astăzi mai mult au vorbit. Mai mult se uitau la arbitraj decât să joace fotbal. Mergem la Craiova încrezători, pentru că venim după un parcurs foarte bun şi asta ne motivează să nu mai fim acolo jos cum am fost sezonul trecut, aucm e mult mai greu să rămâi în playout.  Suntem o echipă mică putem face perofrmanţă cu Mister. Am format o echipă bună." a mai spus Grădinaru, campion al României cu FCSB în 2013-2014 şi 2014-2015.

Afla mai multe despre: răzvan grădinaru 

viewscnt
Articole similare