Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A crescut la FCSB şi acum joacă la Rapid: ”Nu e nicio problemă dacă ei vin în Giuleşti pentru Cupa României”

A crescut la FCSB şi acum joacă la Rapid: ”Nu e nicio problemă dacă ei vin în Giuleşti pentru Cupa României”

Cupa României

Comentarii

Alex Iacob a reuşit două goluri în Academia Rapid - Bragadiru 5-0, în turul II al Cupei României. Mijlocaşul de 29 de ani spune că vrea să ajungă cât mai departe în Cupa României.

Rapid a reuşit să se califice în turul III al Cupei României după ce a trecut cu 5-0 de Bragadiru. Două dintre goluri au fost marcate de Alexandru Iacob, cel care spune că vrea să meargă alături de Rapid în fazele superioare ale competiţiei:

”Noi ne dorim să aducem o echipă de divizia A, cel puţin, aici în Giuleşti. Acum să vedem ce va fi în viitor. Deocamdată, e doar începutul. Aşteptăm să începem meciurile oficiale în campionat, să se tragă ţinatarul, să vedem, să îi dam drumul la treabă”, a declarat Alex Iacob pentru Telekom Sport.

În vârstă de 29 de ani, Iacob s-a format la academia FCSB-ului şi are şi trei apariţii în tricoul ”roş-albaştrilor”. Întrebat dacă şi-ar dori să joace contra FCSB-ului în Cupa României, Iacob a răspuns amuzat: ”(n.r. râde) Orice echipă e bineveniţă, nu contează. Cu atât mai mult dacă vin ei, nu e nicio problemă”.

Afla mai multe despre: alexandru iacobfcsbrapidcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare