Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A crescut la PSG, abia a venit în România şi are planuri mari: "Învaţă limba şi vrea să obţină cetăţenia. Va fi eligibil pentru naţională!"

A crescut la PSG, abia a venit în România şi are planuri mari: "Învaţă limba şi vrea să obţină cetăţenia. Va fi eligibil pentru naţională!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Un fost fotbalist de la PSG, ajuns în România, a intrat în atenţia presei din Franţa după ce a spus că vrea să joace pentru naţionala României. Thomas Chesneau (21 de ani), portarul Concordiei Chiajna, a acordat un interviu celor de la Le Parisien în care a mărturisit că şi-ar dori să joace pentru tricolori.

Transferat recent de la Concordia Chiajna, Chesneau are un trecut interesant în fotbalul francez şi, de la venirea în România, a fost încântat de ce a găsit în ţara noastră, iar acum are gânduri să joace pentru naţionala antrenată de Mirel Rădoi.

A început să înveţe limba şi şi-a făcut planuri importante de viitor. Vrea să ajungă un portar cunoscut, poate chiar în Casa Liga 1. ”Sunt foarte fericit pentru că am luat-o de jos, aşa voi putea arăta ce pot”, a declarat Thomas Chesneau pentru Le Parisien, iar jurnaliştii fracezi au adăugat:

”Învaţă limba română şi vrea să facă paşii necesari pentru obţinerea cetăţeniei. Teoretic, va putea fi eligibil pentru naţionala României, dat fiind că singura sa selecţie la naţionala Franţei a fost la echipa U16, în urmă cu şase ani”.



Thomas Chesneau a fost crescut la juniorii lui PSG şi, de puţine ori, a fost inclus şi în lotul echipei mari.


FOTO: Thomas Cheseanu (în dreapta), lângă Buffon şi Areola, la antrenamentele lui PSG.

Afla mai multe despre: thomas chesneauromaniapsg 

viewscnt
Articole similare