Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A crezut că dă lovitura vieţii, dar a luat o ţeapă de zile mari! Un star vrea să plece de la Barcelona: ”I-a anunţat deja pe şefi”

A crezut că dă lovitura vieţii, dar a luat o ţeapă de zile mari! Un star vrea să plece de la Barcelona: ”I-a anunţat deja pe şefi”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a distrus-o pe Real Madrid, dar situaţia din interiorul echipei lui Valverde nu este deloc una liniştită. Vidal e la cuţite cu tehnicianul, iar acum un alt nume important şi-a anunţat şefii şi colegii că vrea să plece cât mai repede de la echipa blaugrana.

Malcom Oliveira a negociat cu Roma, ba chiar a şi fost prezentat de italieni, dar în ultima clipă a ales să semneze cu Barcelona. Numai că decizia nu a fost deloc una bună... pe plan sportiv.

Cel mai scump transfer al catalanilor din această vară nu a reuşit să-l convingă pe Valverde. Fotbalistul pentru care Barcelona a plătit 41 de milioane de euro a prins doar 27 de minute în acest sezon.

Malcom a jucat şapte minute în prima etapă, cu Alaves, şi a mai prins, cu Leganes, alte 20 de minute. De atunci, brazilianul fie a fost rezervă, fie nici măcar n-a fost inclus de Valverde în lot. ”A avut o discuţie cu Valverde şi i-a anunţat şi pe şefi că vrea să plece încă din această iarnă dacă situaţia nu se schimbă”, scriu ziariştii din Spania.

Afla mai multe despre: barcelonascandalmalcom,  

viewscnt
Articole similare