Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cucerit titlul cu Dinamo, a acceptat să revină în Liga 1 şi acum se luptă pentru play-off: "Îmi doream de ceva vreme. Acesta a fost principalul motiv"

A cucerit titlul cu Dinamo, a acceptat să revină în Liga 1 şi acum se luptă pentru play-off: "Îmi doream de ceva vreme. Acesta a fost principalul motiv"

Hermannstadt​

Comentarii

Adrian Scarlatache (33 de ani) a revenit în fotbalul românesc şi are un obiectiv clar. Fundaşul lateral vrea să ajungă cu Hermannstadt în play-off şi a recunoscut că Anamaria Prodan a fost cea care l-a convins să facă pasul.

VIDEO Dinamo - Hermannstadt 1-1

Dinamo a remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 1-1, cu echipa FC Hermannstadt, în prima etapă a Ligii I, după ce a fost condusă de sibieni: "A fost un meci greu pentru noi, având în vedere că 2-3 jucători de la noi s-au antrenat decât 4-5 zile cu echipa. Eu, personal, am doar 4 antrenamente şi a fost un pic greu din punct de vedere fizic. Dar până ala urmă am scos un punct. Cred că e un punct meritat, deşi nivelul jocului nu a fost foarte bun, viteza de joc a fost mică, din punctul meu de vedere. S-a simţit oboseala. Dar una peste alta, noi suntem mulţumiţi cu un punct şi, cu puţină atenţie, cred că puteam să şi câştigăm pe final. Ne-am retras puţin în repriza a doua, inexplicabil. Spre final am reuşit să ieşim, am pus şi noi puţine probleme, am reuşit să avem vreo două ocazii, dar da, ne-au surprins puţin la începutul reprizei secunde", a declarat fotbalistul lui Hermannstadt. 

La patru ani de la despărţirea de Astra, în 2016, Scarlatache a fost convins de Anamaria Prodan să revină în România: "Îmi doream de ceva vreme să mă întorc, a fost cumva şi o decizie a familiei. Am discutat cu Ana de ceva vreme şi ea a fost principalul motiv pentru care m-am întors aici. Avem un obiectiv de clasare în primele şase, în play-off. Sigur, nu va fi uşor", a recunoscut fotbalistul de 33 de ani.  

De asemenea, Scarlatache a vorbit şi despre fostul său club, Dinamo, alături de care a cucerit in titlu de campion, în 2007, dar şi o Cupă a României, în 2012: 

"Nu e uşor, e multă presiune la Dinamo. Cred că au nevoie de timp. Sunt jucători cu calitate, sunt câţiva jucători foarte buni, au nevoie de timp şi, cu câţiva jucători cu experienţă pe lângă ei, vor creşte. Şi cred că Dinamo nu se va mai regăsi anul acesta în zona de jos a clasamentului", a încheiat fostul dinamovist.  

  • 99 de meciuri a jucat Scarlatache pentru Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: adrian scarlatachedinamohermannstadt 

viewscnt
Articole similare