Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A cucerit trei titluri de campion cu FCSB şi a recunoscut, după ani, cu ce s-a confruntat la echipa lui Gigi Becali: "Acele lecţii le voi ţine minte"

A cucerit trei titluri de campion cu FCSB şi a recunoscut, după ani, cu ce s-a confruntat la echipa lui Gigi Becali: "Acele lecţii le voi ţine minte"

Stranieri

Comentarii

Cornel Râpă este unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din fotbalul românesc, în ultima perioadă. Fundaşul a cucerit patru titluri în România, iar acum şi-a amintit de perioada petrecută la FCSB.

Apărătorul dreapta român e om de baza în echipa poloneză Cracovia, cu care e pe locul secund în prima ligă, la doar trei puncte în spatele liderului Legia. La 30 de ani, Cornel Râpă visează la un titlu de campion şi în Polonia, unde a reuşit să devină unul dintre cei mai apreciaţi fundaşi din ligă. 

Cornel Râpă a fost format de Oţelul Galaţi, echipă cu care a cucerit un titlu, iar amintiri frumoase are şi cu FCSB, unde a cucerit trei titluri de campion. Fundaşul român le-a vorbit jurnaliştilor polonezi despre perioada petrecută în Bucureşti: "Când eşti tânăr şi joci în fiecare meci, crezi că e normal. La Steaua mi-am dat seama că e diferit, pentru că e un club mare. Nu joci mereu, dar trebuie să te adaptezi. Până la urmă, nu regret acest transfer. Am mers înainte, în special în privinţa jocului ofensiv. La Steaua am întâlnit oameni fantastici şi experimentaţi. Au fost momente şi bune, şi rele. Acele lecţii le voi ţine minte toată viaţa", a declarat Râpă pentru sport.tvp.pl.

  • 59 de meciuri, 4 goluri şi 5 pase decisive sunt cifrele lui Râpă de la venirea sa la Cracovia în iulie 2018. 

Afla mai multe despre: cornel rapafcsbcornel rapa cracoviacornel rapa fcsb 

viewscnt
Articole similare