Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat chix în Premier League, dar Emery îl vrea cu orice preţ. Transferul pe bani mulţi pregătit de Arsenal

A dat chix în Premier League, dar Emery îl vrea cu orice preţ. Transferul pe bani mulţi pregătit de Arsenal

Arsenal

Comentarii

Campania de transferuri a lui Arsenal nu a început foarte bine. Unai Emery a ratat două ţinte până acum şi a pus ochii pe un jucător care nu a impresionat la precedenta aventură în Premier League. Şefii lui Arsenal sunt pregătiţi să ofere o sumă importantă pentru acest jucător pe care antrenorul "tunarilor" îl vrea.

Unai Emery, 47 de ani, vrea cu orice preţ o extremă pentru noul sezon, iar până acum a fost refuzat de Ryan Fraser, pe care Bournemouth nu vrea să îl vândă, iar Yannick Carrasco, fotbalist care evoluează în China, este considerat prea scump pentru gigantul din Premier League. 

Noua ţintă a tehnicianului spaniol este Florian Thauvin, pentru care şefii lui Arsenal sunt pregătiţi să ofere nu mai puţin de 50 de milioane de euro, scrie The Sun. Transferul are toate şansele să se realizeze, din momente ce Marseille este nevoită să vândă pentru a nu încălca fair play-ul financiar. 

Precedenta aventură a lui Thauvin în Premier League a fost la Newcastle United, în sezonul 2015-2016, atunci când, în 16 meciuri, a reuşit să înscrie un singur gol. 

Thauvin, al cărui contract expiră în 2021, este apreciat la 45 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. El este campion mondial cu Franţa, dar a jucat un singur minut în Rusia, intrând în locul lui Mbappe în victoria cu Argentina. 

Afla mai multe despre: florian thauvintransfer arsenal 

viewscnt
Articole similare