Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat CS U Craiova lovitura pe piaţa transferurilor? ”Este un câştig mare de tot!”

A dat CS U Craiova lovitura pe piaţa transferurilor? ”Este un câştig mare de tot!”

Superliga

Comentarii

Emil Săndoi este de părere că şefii lui CS U Craiova au fost foarte inspiraţi atunci când au decis să-l transfere definitiv pe Alexandru Mitriţă. Cât despre Băluţă, fostul component al ”Craiovei Maxima” este de părere că i-ar fi foarte dificil într-un campionat foarte puternic.

CS U Craiova a decis să activeze clauza de transfer definitiv a lui Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul de 22 de ani era împrumutat de la Pescara, însă oltenii au decis să plătească 700.000 de euro pentru a-l transfera definitiv. Emil Săndoi consideră că a fost o decizie înţeleaptă, deoarece Mitriţă este printre cei mai buni jucători din lotul lui Mangia.

”Mitriţă este un câştig mare de tot. Un câştig mare de tot. Dacă vă aduceţi aminte, în jocurile cu Milan a avut acolo două ocazii pe care le-a ratat din poziţie singur cu portarul. Aţi văzut că a fost criticat destul de mult la vreme respectivă, dar e important să ajungi acolo intr-un joc cu Milan. Şi vedeţi că până la urmă s-a răzbunat în jocurile de campionat când cred că e mult mai important, pentru că poate nu speram noi să ajungem în fazele superioare din cupele europene”, a declarat Emil Săndoi la microfonul Telekom Sport.

Fostul selecţioner al naţionalei U21 este impresionat şi de calităţile lui Alexandru Băluţă. Cu toate acestea, crede că pasul într-un campionat foarte puternic ar fi prea mare pentru el şi că ar trebui să meargă într-un campionat precum cel al Belgiei:

”Băluţă e un jucător cu calităţi deosebite. E unul din golgheterii echipei, a avut un sezon foarte bun şi cred că poate să joace (n.r. într-un alt campionat), dar nu ştiu dacă ar fi bine să fie transferat într-un campionat puternic, pentru că acolo e foarte dificil. Cred că ar trebui să fie o primă treaptă într-un campionat, bineînţeles, peste campionatul nostru. Belgia, Franţa, Portugalia, poate ceva de genul ăsta. De abia după, în funcţie de evoluţiile pe care le-ar avea, să poată să viseze la un campionat puternic”, a mai spus Săndoi.
 

Afla mai multe despre: cs u craiovaalex mitritaalex balutaemil sandoi 

viewscnt
Articole similare