Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat FCSB lovitura cu transferul lui Vinicius? "Nu ştiu cum a reuşit CFR să-l lase liber!" | EXCLUSIV

A dat FCSB lovitura cu transferul lui Vinicius? "Nu ştiu cum a reuşit CFR să-l lase liber!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Paulo Vinicius (37 de ani) a ajuns la FCSB, după ce s-a înţeles cu Gigi Becali (63 de ani), patronul roş-albaştrilor, iar Florin Prunea e de părere că omul de afaceri din Pipera a reuşit o super mutare. FCSB a reuşit o campanie de achiziţii foarte bună în această vară, după ce a ratat un nou titlul în favoarea CFR-ului.

Florin Prunea, convins că FCSB a dat lovitura cu transferul lui Vinicius: "Nu ştiu cum a reuşit CFR să-l lase liber!"

FCSB l-a prezentat oficial pe Paulo Vinicius, fostul jucător al campioanei României, CFR Cluj, care l-a lăsat să plece liber de contract. Fundaşul brazilian încă are un nivel foarte bun pentru Liga 1, consideră Florin Prunea, care a spus la Telekom Sport că FCSB şi-a luat un mare atu la fazele fixe şi că Vinicius o putea ajuta în continuare şi CFR.

"Vinicius? Nu ştiu cum a reuşit CFR să-l lase pe băiatul ăsta liber. Problemele cele mai mari ale lor acum sunt pe zonă centrală. Bouhenna e un jucător bun, dar una e Sepsi şi alta e FCSB. N-o să-şi facă jocul FCSB după Vinicius, dar la fazele fixe, atât în atac, cât şi în apărarea, controlează foarte bine careul", a spus Florin Prunea, la Telekom Sport.

Paulo Vinicius a câştigat patru titluri de campion în Liga 1 cu CFR Cluj, dar mai are şi două Supercupe ale României. De asemenea, a jucat cu CFR Cluj de două ori în grupele Europa League şi o data a ajuns în primăvara europeană.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Paulo Vinicius în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2022 este anul până când e valabil noul contractul semnat de Vinicius cu FCSB
  • 8 - opt trofee a câştigat fundaşul brazilian în toată cariera de profesionist

Stipe Vucur, Alexandru Creţu, Andrei Cordea, Paulo Vinicius, Zdenek Ondrasek şi Andrei Dumiter sunt celelalte transferuri reuşite de FCSB în această vară.

Afla mai multe despre: paulo viniciustransferfcsbflorin pruneacfr cluj 

viewscnt
Articole similare