Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat Germania pe România şi e în finala europeană pentru ţara noastră. Performanţă imensă pentru patinajul artistic românesc

A dat Germania pe România şi e în finala europeană pentru ţara noastră. Performanţă imensă pentru patinajul artistic românesc

Sporturi

Comentarii

Julia Sauter concureaza de trei ani pentru România şi a reuşit prima mare performanţă într-un concurs de seniori. S-a calificat în finala feminină a Campionatelor Europene de la Minsk.

În urmă cu şase ani, patinatoarea de lângă Stuttgart, Julia Suater lua decizia de a concura pentru România, după ce şi-a dat seama că, paradoxal poate, în ţara natală nu are şanse să facă performanţă la nivelul dorit. Avea 15 ani, când alături de antrenorul ei, Marius Negrea, hotăra să reprezinte România. 

A participat la nenumărate Campionate Mondiale şi Europene pentru juniori şi e de cinci ori campioană a României la seniori. În 2019 a venit şi prima performanţă majoră la un concurs de seniori. Are 21 ani, iar azi va participa în finala fetelor la Europenele de la Minsk. A încheiat pe locul 14 programul scurt, iar în această seară va încerca să mai urce câteva locuri. 

 E prima calificare într-o finală europeană pentru patinajul feminin românesc după 11 ani. Roxana Luca încheia pe locul 22 europenele din 2008. 

Afla mai multe despre: patinajromaniasauter 

viewscnt
Articole similare