Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat Gigi Becali lovitura cu el? Veste bună pentru FCSB: ”Îl văd cel mai bun mijlocaş defensiv din Liga 1”

A dat Gigi Becali lovitura cu el? Veste bună pentru FCSB: ”Îl văd cel mai bun mijlocaş defensiv din Liga 1”

FCSB

Comentarii

Alexandru Creţu a fost achiziţionat de FCSB în această vară.

Internaţionalul român este gata de debutul în Liga 1 în tricoul roş-albaştrilor. Şi, în ciuda faptului că Gigi Becali îl vede fundaş central, Creţu va evolua în partida cu FC Botoşani în linia mediană.

Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, comentatorul Mihai Dolinschi consideră că Todoran procedează bine folosindu-l pe Creţu în linia mediană: ”Jucând în această zonă, pe Creţu îl văd poate cel mai bun mijlocaş defensiv din Liga. În plus, Moruţan revine pe poziţia lui şi asta îmi place. El în poziţia asta se simte foarte bine” a mărturisit el, înainte de primul meci al sezonului în Liga 1.

Alexandru Creţu este cotat la 400 de mii de euro. Are 29 de ani şi măsoară 1.89m. Înainte de FCSB, el a mai jucat la CSMS Iaşi, NK Olimpja Ljublijana şi NK Maribor. Are patru selecţii în prima reprezentativă a României şi niciun gol marcat. Potrivit site-ului transfermarkt.com, Creţu a evoluat în 99 de meciuri în cariera sa ca mijlocaş central defensiv.

În alte 40 de partide el a evoluat ca fundaş central, iar în 14 meciuri a evoluat ca fundaş dreapta. Creţu are 95 de meciuri în prima ligă din Slovenia şi 90 de meciuri în prima ligă din România. 

Afla mai multe despre: alexandru creţugigi becalifcsb 

viewscnt
Articole similare