Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat lovitura pe final şi visează să revină la Craiova: ”Cu siguranţă, de-asta am venit aici!”

A dat lovitura pe final şi visează să revină la Craiova: ”Cu siguranţă, de-asta am venit aici!”

Academica Clinceni

Comentarii

Hermannstadt a terminat la egalitate, 2-2, duelul cu Clinceni, după un final încins de meci.

Ilfovenii au turat motoarele încă din startul partidei, dar bara s-a opus la lovitura de cap a lui Dumitru. Chiar dacă ocaziile s-au ţinut lanţ pentru elevii lui Ilie Poenaru, sibienii au punctat primii prin Bălan şi au intrat la pauză în avantaj.

La reluare, tot Clinceniul a fost în ofensivă. În minutul 66 veteranul Răzvan Patriche a reuşit egalarea. Prelungirile meciului au adus încă două goluri.

Fabio Fortes s-a înălţat impecabil în careu şi i-a dus în avantaj pe ardeleni. Nu avea să fie însă scorul final. Tabela a fost închisă în al cincilea minut de prelungiri, de Marian Şerban, care a scos un punct pentru echipa sa.

Marian Şerban a dat lovitura pe finalul meciului şi a restabilit egalitatea la doi, în minutul 95: ”Sunt foarte fericit că am reuşit să marchez şi am câştigat un punct, care e meritat, pentru că ne-am creat destule ocazii şi cred că meritam chiar victoria” a spus el, după meci.

Fotbalist care aparţine de U Craiova, Şerban îşi doreşte să revină pe viitor la formaţia olteană: ”Cu siguranţă, de-asta am venit aici, să joc cât mai mult, să o fac cât mai bine, să mă întorc, să joc pentru Universitatea Craiova”

Afla mai multe despre: marian şerban 

viewscnt
Articole similare