Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A dat lupta la titlu şi la cupele europene pentru cea de la retrogradare, dar nu regretă. Cojocaru a făcut minuni în partida cu Viitorul | VIDEO

A dat lupta la titlu şi la cupele europene pentru cea de la retrogradare, dar nu regretă. Cojocaru a făcut minuni în partida cu Viitorul | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

LPF l-a declarat pe Radu Boboc cel mai bun jucăctor din FC Viitorul - FC Voluntari, dar statistica spune altceva. Goalkeeperul ilfovenilor, Valentin Cojocaru, a apărat nu mai puţin de şapte mingi expediate pe spaţiul porţii sale.

Paradele lui Cojocaru nu o ajută însă prea mult pe Voluntari. Echipa lui Teja e în continuare ultima în play-out, cu 11 puncte, două mai puţine decât ocupanta locului de baraj, Hermannstadt.

După o perioadă dificilă la FCSB, club la care a fost legitimat timp de zece ani, şi o experienţă cu bune şi cu rele la Viitorul, echipă de la care e împrumutat, Cojocaru pare să îşi fi găsit liniştea la Voluntari.

De când a ajuns sub comanda lui Teja, portarul de 24 de ani a fost integralist în toate cele şase partide din 2020. 

„E un rezultat bun, orice punct contează pentru salvare. Salvarea de la retrogradare este obiectivul nostru şi orice punct contează. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem un punct, am dat tot ce am avut mai bun şi eu zic că am jucat destul de bine. 

Se putea mai mult, dacă aveam puţin noroc la orice ocazie am avut, puteam să înscriem, dar o luăm pas cu pas. Este doar primul meci şi trebuie să facem cât mai multe puncte în continuare”, a declarat Valentin Cojocaru la finalul meciului Viitorul - Voluntari, scor 0-0. 

Afla mai multe despre: viitorulvoluntaricojocaru 

viewscnt
Articole similare