Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A debutat în 2002, dar vrea la naţională şi în 2018 VIDEO | Reacţie genială a lui Rădoi: "Trebuie să-l forţăm noi să se lase odată!"

A debutat în 2002, dar vrea la naţională şi în 2018 VIDEO | Reacţie genială a lui Rădoi: "Trebuie să-l forţăm noi să se lase odată!"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit pentru Telekom Sport despre problema retragerii lui Ştefan Radu de la naţionala României şi a comentat cu umor situaţia lui Răzvan Raţ, care se apropie de 37 de ani, dar nu se gândeşte încă la retragere şi ar fi gata să joace oricând sub tricolor.

Glumind, Rădoi a declarat că va fi foarte probabil nevoie ca Raţ să fie convins de colegii de generaţie să se lase, pentru a nu continua să joace până la 40 de ani.

Ulterior, Rădoi a redevenit serios şi a precizat că Raţ e ajutat şi de condiţia fizică excelentă, care îi permite să joace şi acum, când se apropie de 37 de ani.

Răzvan Raţ a debutat sub tricolor în 2002 şi a strâns 113 meciuri pentru naţionala de seniori a României.



"Dacă el (n.r. Ştefan Radu) şi-a anunţat de acum câţiva ani retragerea, cred că este foarte hotărât. Evident, pentru naţională e o mare pierdere. El e un jucător polivalent, care poate juca fundaş stânga, fundaş central, indiferent că e un sistem cu trei, cu patru sau cu cinci fundaşi. Cred că în acest moment trebuie să-i respectăm decizia şi cred că deja Cosmin (n.r. Contra) are în vedere şi alţi jucători [...]

Pe Raţ cred că trebuie să-l forţăm noi, colegii, să se lase odată, că vrea să joace până la 40 de ani. Vorbind serios, are un fizic care îi permite, o viaţă care îi permite să joace în continuare şi probabil că încă simte că poate juca şi îi va fi foarte greu în momentul în care se va lăsa. Ştiind că poate să facă acest lucru în continuare, să joace, cred eu că va accepta o ofertă de undeva unde va putea să joace titular. În acest moment nu se pune problema la el de bani sau de alte motive
", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: radoiratretragere nationalameciuri nationala 

viewscnt
Articole similare