Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A debutat Liga Naţională la handbal feminin. S-au jucat doar trei meciuri. Cinci echipe au cazuri de Covid-19

A debutat Liga Naţională la handbal feminin. S-au jucat doar trei meciuri. Cinci echipe au cazuri de Covid-19

Handbal

Comentarii

Miercuri a debutat Liga Naţională de handbal feminin, cu turneul de la Ploieşti, unde s-au disputat doar trei partide din patru programate. Cinci echipe au testări pozitive în lot, iar două nu s-au prezentat.

Rezultele înregistrate în meciurile de miercuri sunt: Rapid Bucureşti – CSM Slatina 19-19, CSM Galaţi – Gloria Bistriţa 18-24, Gloria Buzău – CSM Bucureşti 20-32.

Echipele HC Zalău şi ACS Chişineu Criş nu s-au prezentat la turneu din cauza numeroaselor cazuri de Covid-19 din loturi, astfel că, potrivit regulamentului, vor pierde cu 0-10 meciurile cu Minaur Baia Mare, respectiv Universitatea Cluj.

Şi echipele Rapid Bucureşti, Universitatea Cluj şi Gloria Buzău au anunţat că au cazuri de Covid-19 în loturi şi s-au prezentat la turneu doar cu jucătoarele care au teste negative. Rapid a anunţat trei cazuri, ”U” Cluj 2, iar Gloria Buzău unul.

O situaţie inedită există la nou-promovata Activ Ploieşti, care deşi are nouă jucătoare testate pozitiv, se va prezenta cu restul lotului pentru debutul în Liga Naţională, joi, cu Dunărea Brăila.

”Pentru că am aşteptat cu nerăbdare debutul nostru în prima ligă, am informat FRH şi DSP, primind avizul necesar pentru a juca la turneul de la Ploieşti”, au anunţat oficialii prahoveni.

Joi mai sunt programate partidele dintre Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie şi  SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare