Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A decedat unul dintre fanii celebri ai lui Torino: "Orchestra e ca o echipă de fotbal. Fiecare are un rol important"

A decedat unul dintre fanii celebri ai lui Torino: "Orchestra e ca o echipă de fotbal. Fiecare are un rol important"

Serie A

Comentarii

Compozitorul şi muzicianul italian, Ezio Bosso, unul dintre cei mai celebri fani ai lui Torino, a decedat, vineri, la vârsta de 48 de ani.

Renumit pe plan mondial, Ezio Bosso suferea din 2011 de o boală neurodegenerativă, care l-a forţat să renunţe la pian, instrumentul care l-a făcut celebru. Deşi boala cu care s-a confruntat l-a chinuit ani de zile, bărbatul a continuat să performeze la nivel înalt. 

În 2019, Consiliul Local al Romei i-a acordat titlul de cetăţean de onoare, drept recunoştinţă pentru împărtăşirea culturii italiene la nivel mondial. 

Ezio Bosso, unul dintre fanii celebri ai lui Torino

Celebrul compozitor şi muzician a avut o pasiune şi pentru fotbal, fiind fan al echipei Torino, din Serie A. Ezio Bosso a fost văzut de mai multe ori pe Olympic Grande Torino Stadium: "Orchestra e ca o echipă de fotbal. Fiecare are un rol important. Cei din spate care cântă la vioară nu îi sunt inferiori celui din faţă. Sigur, cel din faţă are o responsabilitate mai mare, precum un căpitan al unei echipe de fotbal.

Dirijorul este ca un antrenor. Un bun antrenor are pasiune, e cel care protejează grupul, ajută pe teren. Strategia nu e de ajuns. Eu încerc să-i ajut şi să-i fac mai bun pe toţi muzicienii mei", declara în trecut Ezio Bosso într-un interviu acordat gazzetta.it.

Afla mai multe despre: ezio bosso 

viewscnt
Articole similare