Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UPDATE | ”A devenit războiul lui cu patronul celor de la FCSB!” Detalii mai puţin ştiute despre Florin Talpan. Reacţia juristului

UPDATE | ”A devenit războiul lui cu patronul celor de la FCSB!” Detalii mai puţin ştiute despre Florin Talpan. Reacţia juristului

Superliga

Comentarii

UPDATE 11:46 | Florin Talpan s-a numărat printre oficialităţile prezente la evenimentul organizat cu prilejul demolării legendarei arene Ghencea, Acesta a ţinut să ne ofere şi o poziţie oficială cu privire la subiectul apărut azi pe telekomsport.ro.

„Actul a fost semnat de mine în calitate de reprezentant oficial, iar din partea conducerii clubului Steaua a semnat comandantul aflat la comandă în acel moment. Totul a fost făcut în mod legal. Tot ce am făcut în cadrul clubului Steaua a fost în deplină legalitate” - a precizat Florin Talpan pentru telekomsport.ro


Florin Talpan a devenit cunoscut  mass media ca urmare a proceselor pe care le-a intentat  clubului FCSB. Multe dintre ele câştigate. Talpan a reuşit astfel să urce rapid pe scara notorietăţii, devenind un adevărat bau-bau al celor de la FCSB. 

Doar că, potrivit unor surse cât se poate de credibile venite din interiorul clubului militar, în ultima perioadă Talpan ar fi întreprins acţiuni personale împotriva celor de la FCSB fără a se mai consulta cu cineva din partea conducerii clubului. Potrivit surselor telekomsport. ro, cei din conducerea CSA Steaua ar fi fost luaţi prin surprindere ca urmare a demersului pe care Talpan l-a făcut către UEFA, demers prin care contesta palmaresul FCSB -ului cerând excluderea echipei din competiţiile continentale.

”Domnul Talpan a acţionat de unul singur. Nu s-a consultat cu nimeni în acest demers. Nu a avut aprobarea comandantului Petrea pentru a face acest demers către UEFA. Nici cei de la Ministerul Apărării Naţionale nu ştiu nimic despre acest lucru. Acest război a devenit pentru dânsul unul personal cu patronul celor de la FCSB. Domnul Talpan a făcut multe lucruri bune pentru CSA Steaua, dar, de astă dată, şi-a depăşit atribuţiile”, a precizat sursa Telekomsport.

”Nu vreau să comentez această informaţie”

Urmare a acestei informaţii, telekomsport.ro l-a contactat telefonic pe comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, care ne-a oferit un punct de vedere ce lasă loc multor interpretări: ”Vă rog să-mi permiteţi să nu comentez în nici un fel acest subiect”, a fost declaraţia comandantului Petrrea.

Suspiciunea din partea lui Talpan

Cum era şi firesc următorul telefon pe care l-am dat pentru a încerca să clarficăm această situaţie şi pentru a vedea de partea cui este adevărul l-am ccotactat telefonic pe Florin Talpan. Chiar dacă a susţinut că are semnătura comanndatului Petrea pe actul înaintat oficial către UEFA, Florin Talpan a refuzat să ne trimită pe e-mail o copie a actului din care să reiasă semnătura comandantului Petrea. ”Vă garantez că actul există. Dar, dacă vreţi, ne vedem faţă-n faţă şi vi-l arăt” . A repetat acest lucru de câteva ori pe parcursul convorbirii telefonice. Am convenit să ne reauzim la un telefon peste două zile pentru a reula discuţia. La două zile distanţă şi până în clipa de faţă , Talpan nu a mai răspuns la telefon. şi nici la mesajul pe care i l-am trimis. Numeroasele apeluri date de noi pe numărul de telefon al juristului au rămas fără răspuns. 

Afla mai multe despre: fcsbflorin talpansteaua 

viewscnt
Articole similare